Tre klassiske indiske koncerter - Hver aften med forskellige ragaer

English press here


Ved koncerterne kan du opleve autentisk indisk musik, når Arjun Verma (sitar), Gurdain Singh Rayatt (tabla) og Wini Hald (tambura) åbner op for den indiske musiks særegne melodier og tonesystemer (ragaer) på Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole. 

Torsdag 18. maj kl. 17.00 - 19.00
Fredag 19. maj kl. 19.30 - 21.30
Lørdag 20. maj kl. 19.30 - 21.30

Hver koncert vil være unik med specielt program. Hvis du vil med til flere koncerter giver vi rabat. 

Billetter kan købes ved at vælge ønskede koncertdag nedenfor.

Der blev desværre ikke fundet nogen hold.

Om musikerne

Arjun Verma er søn af Roop Verma, hvis sitar koncerter og workshops mange af vores elever har oplevet her på skolen. Arjun fik allerede som 5-årig undervisning af sin far og fortsatte som teenager sitar-undervisningen hos en af Roops læremestre, den verdenberømte Ali Akbar Khan. Arjun viderefører på bedste vis traditionen – både som koncertmusiker og underviser. Han underviser på Ali Akbar College of Music, California Jazz Conservatory og er desuden leder af sitar-linjen på East-West School of Music. Han arbejder ud fra samme forståelse af klassisk nordindisk musik som sine to læremestre: musikken er ikke underholdning, men en vej til personlig udvikling - et middel til at forbinde sig med de dybeste erfaringer af det at være menneske. Lyd-vibrationerne slår strenge an i vores inderste væsen.

Lyt til Arjun Verma

Læs mere om hans baggrund

Tilgangen til musikken giver en unik mulighed for fordybelse og Arjun Verma bibringer denne kvalitet uanset om han spiller for en lille dedikeret gruppe eller et stort publikum, som da han spillede for FN i Genève til 50 års jubilæet. Eller når han bringer sitaren ind i vestlige musikformer som opera og jazz eller samarbejder med Bob Weir fra Grateful Dead. Blandt de mange kunstnere han arbejder sammmen med er Krishna Das og Alam Khan.

Gurdain Singh Ryatt er født i England og er elev af tabla legenden Guru Acharya Pandit Shankar Gosh. Han er en af Englands ledende tabla spillere og optræder på klassiske indiske festivaler feks Darbar - såvel som world music festivaller såsom Womad.

Lyt til Gurdain Singh Rayatt 

Læs mere om Gurdain

Wini Hald er uddannet yogalærer fra Skandinavisk Yoga og Meditationsskole og har undervist i mere end 40 år i forskellige byer i Skandinavien. Wini har tidligere sunget i Vor Frue Kirkes kor i Århus, hvor hun også har studeret musikteori. Hun har i en årrække ledsaget sitarmesteren Roop Verma på tambura ved hans koncerter i Skandinavien.